3/07/2015

Galaxy S6 ile iPhone 6 Karşı Karşıya

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S6’yı tüm özellikleri ve tasarımı ile Apple’ın iPhone 6 cihazı ile karşılaştırdık. Galaxy S6 ve iPhone 6 düellosunun kazanını haberimizde.



Galaxy S6 ile büyük beğeni toplayan Samsung, sunum sırasında cihazın metal kasaya sahip olduğunu ancak iPhone 6 gibi bükülmediğini vurgulayarak rakibine taş atmıştı. Etkinlik sırasında ayrıca Galaxy S6 ve iPhone 6’nın kameraları da karşılaştırılmış ve Galaxy S6’nın daha iyi olduğu vurgulanmıştı.

İki rakibin üst düzey
telefonlarını biz de sizler için mercek altına aldık. Galaxy S6 ve iPhone 6’nın detaylı karşılaştırmasında bakalım kazanan kim olacak. İşte merakla beklenen düello başlıyor.
Tasarım

Samsung, Galaxy S6 ile tamamı metalden oluşan bir kasaya geçiş yaptı. Oldukça
kaliteli malzemeden üretilen bu metal alaşımın iPhone 6 gibi bükülmediği söyleniyor. Galaxy S6’nın hatlarını ortaya çıkartan bu tasarım ilk bakışta iPhone 6’ya benzerliği ile dikkat çekiyor. Ancak Galaxy S6’nın iPhone 6’dan farklı olarak Gorilla Glass 4'e sahip olması, Galaxy S6’nın dayanıklılık açıdan bir adım önde olmasını sağlıyor.

Galaxy S6 138 gram ağırlığa, iPhone 6 ise 129 gram bir ağırlığa sahip. Günlük kullanımda aradaki 11 gramlık farkın kullanıcıya çok az da olsa yansıyacağını düşünüyoruz. Renk konusunda ise Samsung rakibi Apple gibi beyaz, siyah ve altın renk seçeneklerine yer veriyor. Galaxy S6’nın ayrıca “Mavi” rengi de bulunuyor.

John Doe
Yazar hakkında kısa yazı...

0 yorum:

Yazıyı yorumla...

 
© Copyright 2016 Siteadresi.com Tüm Hakları Saklıdır.